δες εδώ

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται είτε με την ACS Courier σε όλη την Ελλάδα είτε με τα ΕΛΤΑ.

Το κόστος των μεταφορικών με ACS είναι σταθερό στα 3,00€.

Το κόστος των μεταφορικών με ΕΛΤΑ είναι 2,00€ για όλες τις παραγγελίες με παράδοση κατ'οίκον!


Κατά την παραγγελία σας και μόνο εάν επιλέξετε αποστολή με ACS, μπορείτε στις σημειώσεις να γράψετε αν θέλετε να κάνετε την παραλαβή ιδιοχείρως από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα ACS Courier. Δείτε εδώ, τον χάρτη με τα καταστήματα ACS Courier και βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς.


Οι παραγγελίες εκτελούνται κατά το εργάσιμο οκτάωρο (09:00 - 17:00), εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.


Παραγγελίες τοποθετημένες εντός Σαββατοκύριακου ή αργιών, θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η παράδοση γίνεται σε μια (1) εργάσιμη ημέρα κατ'ελάχιστο χρόνο για τα προϊόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα.  Αν προκύψει οποιαδήποτε καθυστέρηση, το mygad.gr, θα ενημερώσει άμεσα τον πελάτη για τον λόγο της καθυστέρησης.


Αποστολές σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδα, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος από 3 εργάσιμες ημέρες.


Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί ο κωδικός παραγγελίας στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείο που δηλώθηκε.


Αν για οποιαδήποτε περίπτωση επικοινωνήσετε μαζί μας, να έχετε διαθέσιμο τον αριθμό αποστολής για την δική σας γρηγορότερη εξυπηρέτηση. Επιπλέον, στην διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου που δηλώθηκε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας, θα σας αποσταλεί και ο κωδικός παρακολούθησης του δέματος από την εταιρεία ταχυμεταφορών.


Το ηλ. κατάστημα myGad πραγματοποιεί αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και αποστολές Πανευρωπαϊκά κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης