Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται είτε με την ACS Courier σε όλη την Ελλάδα είτε με τα ΕΛΤΑ.

Το κόστος των μεταφορικών με ACS (έως 2kg) είναι σταθερό στα 3,00€.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αντικείμενα βάρους μεγαλύτερου των 2kg πραγματοποιείται τηλεφωνική ενημέρωση του κόστους μεταφορικών.

Το κόστος των μεταφορικών με ΕΛΤΑ (έως 2kg) είναι 2,00€ για όλες τις παραγγελίες με παράδοση κατ'οίκον!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε αντικείμενα βάρους μεγαλύτερου των 2kg πραγματοποιείται τηλεφωνική ενημέρωση του κόστους μεταφορικών.


Κατά την παραγγελία σας και μόνο εάν επιλέξετε αποστολή με ACS, μπορείτε στις σημειώσεις να γράψετε αν θέλετε να κάνετε την παραλαβή ιδιοχείρως από το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα ACS Courier. Δείτε εδώ, τον χάρτη με τα καταστήματα ACS Courier και βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς.


Οι παραγγελίες εκτελούνται κατά το εργάσιμο οκτάωρο (10:00 - 17:00), εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.


Παραγγελίες τοποθετημένες εντός Σαββατοκύριακου ή αργιών, θα εκτελούνται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η αποστολή γίνεται συνήθως σε μια (1) εργάσιμη ημέρα κατ'ελάχιστο χρόνο για τα προϊόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα.  Αν προκύψει οποιαδήποτε καθυστέρηση, το mygad.gr, θα ενημερώσει άμεσα τον πελάτη για τον λόγο της καθυστέρησης.

Οι αποστολές με ACS παραδίδονται σε 1 ή 2 εργάσιμες.

Οι αποστολές με ΕΛΤΑ παραδίδονται σε 2 ή 4 εργάσιμες.

Οι αποστολές με DHL παραδίδονται σε 1 ή 2 εργάσιμες.

Για αποστολές με οποιαδήποτε εταιρεία κούριερ/μεταφορών σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδα, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος από 3 εργάσιμες ημέρες.


Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί ο κωδικός παραγγελίας στη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείο που δηλώθηκε 


Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία, να έχετε διαθέσιμο τον αριθμό αποστολής για την δική σας γρηγορότερη εξυπηρέτηση. Επιπλέον, στην διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου που δηλώθηκε κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας, θα σας αποσταλεί και ο κωδικός παρακολούθησης του δέματος από την εταιρεία ταχυμεταφορών.


Το ηλ. κατάστημα myGad πραγματοποιεί αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και αποστολές Πανευρωπαϊκά κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης