ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ 211 800 1880

Ηλεκτρική Σκούπα χωρίς Σακούλα Blaupunkt VCC301 - Γκρι

Ηλεκτρική Σκούπα χωρίς Σακούλα Blaupunkt VCC301 - Γκρι

Μικρή και εύχρηστη, καθαρίστε το σπίτι σας με αυτή τη σκούπα από την Blaupunkt

  • Μήκος καλωδίου: 5 m
  • Ισχύς: 700 W
  • Χωρητικότητα: 1.2 l
Κωδικός προϊόντος: 5901750501739
Κατασκευαστής: BLAUNPUNKT
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 54,89€ 


Shipping Icon

ΕξαντλήθηκεShipping Icon

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης:

+30 211 800 1880

Ωράριο:
10:00 - 21:00  • Το είδαν 13 φορές σε
    24 ώρες
  • 1 πελάτης το αγόρασε αυτή την εβδομάδα

Αναλυτική Περιγραφή

Γιατί να το αποκτήσεις


Μια ηλεκτρική σκούπα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε σπίτι. Δεν βοηθάει μονάχα στο να διατηρούμε καθαρό το σπίτι αλλά επωφελείται και η υγεία μας αφού εξαφανίζει σκόνη, ακάρεα και άλλους αλλεργιογόνους παράγοντες. Η VCC301 είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει στον χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία στο καθάρισμα του σπιτιού και είναι εφοδιασμένη με τα καλύτερα αντιαλλεργικά φίλτρα της αγοράς που αποτελούν και έναν από τους παράγοντες κλειδιά για την επιλογή και αγορά μιας ηλεκτρικής σκούπας.

Ευκολία χρήσης


Η VCC301 είναι μια ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα που βασίζει την λειτουργία της στην απορρόφηση περιστρεφόμενου αέρα, κυκλώνα. Ο βρώμικος αέρας εισέρχεται στο δοχείο όπου εκεί φυγοκεντρικά γίνεται ο διαχωρισμός της σκόνης από τον αέρα και στην συνέχεια ο αέρας θα φιλτραριστεί στα ειδικά φίλτρα και οδηγηθεί στην έξοδο στο πίσω μέρος της σκούπας. Η χωρητικότητα του δοχείου ανέρχεται στα 1,2L εγγύηση του ότι δεν θα χρειάζεται συχνό άδειασμα αλλά και η διαστάσεις της σκούπα να παραμείνουν μικρές. Το μεγάλο μήκος, 5 μέτρων, του απορροφητικού σωλήνα εγγυάται ότι και τα πιο δυσπρόσιτα μέρη, όπως το ταβάνι, θα είναι εύκολο να καθαριστούν.

Μοναδική λειτουργικότητα και οικονομία


Ενεργειακή κλάση "Α" σημαίνει υψηλές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη οικονομία στο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας. Κλάση "Α" DpuHF σημαίνει ότι σκούπα θα απορροφήσει το 111% της σκόνης σε σκληρό δάπεδο και αυτή η κλάση είναι η υψηλότερη της κατηγορίας αυτής των ηλεκτρικών σκουπών για οικιακή χρήση. Η ένδειξη "D" DpuC μας δείχνει τη αποδοτικότητα τις σκούπας στο καθαρισμό χαλιών με την VCC301 να απορροφά μέχρι και το 0,83% της σκόνης από τα χαλιά σημείο οπού συγκεντρώνονται οι περισσότεροι αλλεργιογόνοι παράγοντες και σε συνδυασμό με την re-emission κλάση "Α" ο αέρας που αποβάλει η σκούπα θα είναι 100% καθαρός χωρίς σκόνη. Η Blaupunkt εξόπλισε την VCC301 με το πιο εξελιγμένο φίλτρο HEPA H13 όπου θα κατακρατήσει το 99,97% των ακαθαρσιών ώστε ο αέρας που αποβάλλεται να είναι πεντακάθαρος και ασφαλής για εσένα και τα μέλη της οικογένειας σου. 

Επιπλέον αξεσουάρ και το καθάρισμα γίνεται παιχνιδάκι


Η VCC301 της Blaupunkt είναι μια σκούπα υψηλής ποιότητας και με μοντέρνο σχεδιασμό σκούπα που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό χρήστη που εκτιμά την λειτουργικότητα και την αισθητική όσο και την απόδοση της σκούπας. Γι αυτό η Blaupunkt φρόντισε να συμπεριλάβει αξεσουάρ που διευκολύνουν την ζωή σου στο καθάρισμα. Η VCC301 έχει ακροφύσιο γενικής χρήσης, ακροφύσιο με βούρτσα αλλά και ένα μικρό ακροφύσιο για να μπορείς να καθαρίσεις στενά μέρη. Στην συσκευασία συμπεριλαμβάνετε σετ φίλτρων αντικατάστασης, 2 φίλτρα εισαγωγής  EPA H12 (Αντικατάσταση κάθε 2-4 μήνες αναλόγως με την χρήση) και 1 φίλτρο εξαγωγής HEPA H13 (αντικατάσταση κάθε 4-8 μήνες αναλόγως με την χρήση).

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ