ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ 211 800 1880

Gaming Ακουστικά Trust GXT 353 Verus Bass Vibration

Gaming Ακουστικά Trust GXT 353 Verus Bass Vibration

Ακουστικά Gaming με φωτισμό και δόνηση των μπάσων

  • Ηχεία ενεργής δόνησης 40 χιλιοστών
  • Mαλακά μαξιλαράκια
  • Αυτορυθμιζόμενες κεφαλές
  • Κουμπί έντασης
Κωδικός προϊόντος: 8713439213027
Κατασκευαστής: Trust
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 69,90€ 


Shipping Icon

Διαθεσιμότητα

ΕξαντλήθηκεShipping Icon

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης:

+30 211 800 1880

Ωράριο:
10:00 - 21:00  • Το είδαν 35 φορές σε
    24 ώρες
  • 1 πελάτης το αγόρασε αυτή την εβδομάδα
Συνδύασε το με...
Gaming Ακουστικά Trust GXT 353 Verus Bass Vibration
69,90€
19,90€ Νέα τιμή: 11,25€

Όποιος αγόρασε αυτό το προϊόν, το συνδύασε με προϊόντα που βλέπετε στα αριστερά.πιο πάνω. Ο συνδυασμός αυτός είναι ο ιδανικότερος, σύμφωνα με τα στατιστικά μας.

Σύνολο: 151.48€

Αναλυτική Περιγραφή

Γιατί να το αποκτήσεις


Ένα ζευγάρι ακουστικά για πραγματικούς Gamers. Νιώστε την ένταση των παιχνιδιών με πραγματικό μπάσο που μετατρέπεται σε δόνηση, μεταδίδοντας σας το πραγματικό κλίμα του παιχνιδιού. Πολύ εύχρηστα, άνετα και με πολλές λειτουργίες είναι τα ακουστικά που θα απολαύσει και ο πιο απαιτητικός Gamer. Τα ηχεία διαθέτουν επίσης πλήκτρο σίγασης μικροφώνου και κουμπί On/Off δόνησης.


Με τα ισχυρά ηχεία ενεργών μπάσων 40mm, μπορείτε να ακούτε ξεκάθαρα κάθε λεπτομέρεια του παιχνιδιού, τοποθετώντας σας ακριβώς στη μέση της δράσης. Θα ακούσετε τον αντίπαλό σας να πλησιάζει και τις σφαίρες που πετούν γύρω. Οι οδηγοί δονήσεων δίνουν ένα εξαιρετικά δυνατό βαθύ μπάσο. Και οι δύο πλευρές του ακουστικού και του μικροφώνου μπορούν να φωτιστούν με ενσωματωμένες λυχνίες LED και να φαίνονται υπέροχα στο σκοτάδι ή σε συνδυασμό με το υπόλοιπο φωτισμένο παιχνίδι παιχνιδιών.

Φτιάχνοντας τους πρωταθλητές


Αυτό το gaming headset φέρει την θεϊκή δύναμη του Ρωμαίου αυτοκράτορα Lucius Verus, δίνοντας σου υπερφυσικές δυνάμεις. 

Ενσωματωμένοι διακόπτες λειτουργίας


Όλοι οι διακόπτες λειτουργίας του GXT 353 είναι ενσωματωμένοι πάνω στο μαξιλαράκι του ακουστικού. Μπορείς εύκολα να αυξομειώσεις την ένταση του ήχου ή να βάλεις σε mute το μικρόφωνο γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού. Η λειτουργία δόνηση του ακουστικού ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε όποτε το επιθυμείς εσύ.


40mm active bass vibration speaker units


Με τα πανίσχυρα ηχεία 40mm active bass vibration, θα ακούσεις πεντακάθαρα κάθε ηχητική λεπτομέρεια του παιχνιδιού σαν βρίσκεσαι μέσα στην δράση. θα ακούσεις τους αντιπάλους να πλησιάζουν και σφαίρες να "πέφτουν" γύρω σου. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ