ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ 211 800 1880

Smartband RAZER NABU X - Πράσινο

Smartband RAZER NABU X - Πράσινο

Ένα κομψό smartband εξοπλισμένο με μια σειρά από διασκεδαστικά και διαισθητικά χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις την μέρα σου καλύτερα.

  • Αδιάβροχο: Ναι, IP67
  • Συμβατότητα: IOS 8 και άνω - Android 4.3 και άνω

Κωδικός προϊόντος: raz.nabu.x.gr
Κατασκευαστής: RAZER
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 54,69€ 


Shipping Icon

Διαθεσιμότητα

ΕξαντλήθηκεShipping Icon

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης:

+30 211 800 1880

Ωράριο:
10:00 - 21:00  • Το είδαν 33 φορές σε
    24 ώρες
  • 1 πελάτης το αγόρασε αυτή την εβδομάδα

Αναλυτική Περιγραφή

Γιατί να το αποκτήσεις


Το Nabu X της Razer είναι ένα κομψό smartband εξοπλισμένο με μια σειρά από διασκεδαστικά και διαισθητικά χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις την μέρα σου καλύτερα: Διακριτικό σύστημα ειδοποιήσεων χρησιμοποιώντας δόνηση και 3 φωτεινές ενδείξεις LED, καταγραφέας δραστηριοτήτων με επιταχυνσιόμετρο ακριβείας, band to band κοινωνική δικτύωση και άλλα πολλά. Εύκολο στο να το βάλεις και άνετο στον καρπό ιδανικό για χρήση καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. Και με βαθμό αδιαβροχοποίησης IP67 θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε περίπτωση βροχής.

Αυτό όμως που κάνει το Nabu X να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα smartband είναι η μοναδική band to band λειτουργία επικοινωνίας η οποία επιτρέπει 2 ή περισσότερα Nabu X να "μιλούν" το ένα στο άλλο. Αυτό σου δίνει την δυνατότητα να βρίσκεις νέους φίλους, να ανταλλάζεις δεδομένα, multiplayer gaming και πολλά άλλα. Τέλος η ανοικτή πλατφόρμα του Nabu X δίνει την δυνατότητα σε προγραμματιστές εφαρμογών να δημιουργήσουν δικές τους νέες διασκεδαστικές εφαρμογές που θα εκμεταλλευτούν στο μέγιστο τις δυνατότητες του smartband. 

Διακριτικός τρόπος ειδοποιήσεων


Με το Nabu X δεν πρόκειται να χάσεις καμία ειδοποίηση. Μέσω μιας απαλής δόνησης που δεν θα σου αποσπά την προσοχή θα δέχεσαι ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, emails αλλά και ειδοποιήσεις από την εφαρμογή. 

Ο LED φωτισμός ενεργοποιείτε όταν λαμβάνεις κλήση, στο ξυπνητήρι καθώς και στις ειδοποιήσεις της εφαρμογής σε 3 χρωματισμούς κόκκινο ή μπλε ή πράσινο. Μέσω της εφαρμογής μπορείς να επιλέξεις το χρώμα που επιθυμείς σε κάθε εισερχόμενη ειδοποίηση ώστε πάντα να γνωρίζεις τι ακριβώς έχεις λάβει.

Δραστηριοποιήσου


Με το πολύ προηγμένο επιταχυνσιόμετρο και ενσωματωμένους αλγόριθμους το Nabu X θα καταγράψει με ακρίβεια την απόσταση που έχεις περπατήσει, πόσο έχεις κοιμηθεί, πόσες θερμίδες σου απομένουν να κάψεις μέχρι να πιάσεις τον στόχο σου και πολλά άλλα.

Κάνε νέους φίλους


Το Nabu X θα σε βοηθήσει να κάνεις νέους φίλους. Όταν 2 Nabu X βρεθούν σε συγκεκριμένη απόσταση αυτομάτως ανταλλάσσουν tags, οποία μπορούν χρησιμοποιηθούν από εφαρμογές τρίτων που θα σε βοηθήσουν να κάνεις καινούργιους φίλους, να ανακαλύψεις ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, να παίξεις multiplayer παιχνίδια και άλλα πολλά.*

*Οι εφαρμογές τρίτων που θα εκμεταλλευτούν αυτήν την λειτουργία θα αναπτυχθούν σε βάθος χρόνου.

Στο χέρι σου όλη την μέρα 7 ήμερες την εβδομάδα


Με αυτονομία μπαταρίας έως 7 ημέρες με μια φόρτιση το Nabu X σχεδιάστηκε για παραμείνει για πολλές μέρες στον καρπό σου.
Ανθεκτικό στο νερό (IP67) το Nabu X θα παραμείνει στο καρπό σου και θα καταγράψει την δραστηριότητα σου είτε βρέχει είτε έχει λιακάδα.

Διπλό "χτύπημα" και έλεγξε όλους τους στόχους σου


Μπορείς να προσαρμόσεις το Nabu X ώστε να σου δείχνει την πρόοδο που έχεις κάνει σε σχέση με τους προσωπικούς στόχους που έχεις θέσει. Πόση απόσταση έχεις περπατήσει, πόσες θερμίδες έχεις κάψει, πόση μπαταρία σου απομένει ακόμη και άλλα πολλά εμφανίζονται μέσω τριών LED με ένα απλό διπλό "χτύπημα" στον αισθητήρα του smartband.

Κοιμήθηκες καλά;


Το Nabu X ξεκινάει να καταγράφει αυτόματα από την στιγμή που θα αποκοιμηθείς και σταματάει την καταγραφή όταν ξυπνήσεις ενώ ένα "ήσυχο" ξυπνητήρι θα αναλάβει να σε ξυπνήσει απαλά.

Παρακολούθησε τα πάντα μέσα από την εφαρμογή


Δημιούργησε στόχους για να τους καταρρίψεις στις δραστηριότητες σου (βημάτων, θερμίδων, απόστασης). Οι υπενθυμίσεις και οι ειδοποιήσεις θα βοηθήσουν να εκπληρώσεις τους στόχους που έχεις θέσει.
Κατέγραψε τις δραστηριότητες σου: Βήματα που έκανες, απόσταση που διάνυσες, τις θερμίδες που έκαψες, τις ώρες που ήσουν ενεργός και τις ώρες που κοιμόσουν, όλα αυτά που έχεις καταγράψει θα μπορείς να δεις μέσω της εφαρμογής Companion Nabu X στο τηλέφωνο σου.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ