ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ 211 800 1880

Στυλό Εκτύπωσης Forever 3D Idea PP-200

Στυλό Εκτύπωσης Forever 3D Idea PP-200

Η τέχνη δεν χρειάζεται να είναι επίπεδη, αντ 'αυτού εκφράστε τον εαυτό σας με πλήρη τρισδιάστατα έργα τέχνης χρησιμοποιώντας το τρισδιάστατο στυλό εκτύπωσης.

 • Χρώμα: Μαύρο, Ασημί
 • Ισχύς εξόδου: 5 V • Κωδικός προϊόντος: 5900495516749
  Κατασκευαστής: Forever
  Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 33,48€ 


  Shipping Icon

  Διαθεσιμότητα

  Εξαντλήθηκε  Shipping Icon

  Τηλέφωνο εξυπηρέτησης:

  +30 211 800 1880

  Ωράριο:
  10:00 - 21:00  • Το είδαν 20 φορές σε
   24 ώρες
  • 1 πελάτης το αγόρασε αυτή την εβδομάδα
  Συνδύασε το με...
  Στυλό Εκτύπωσης Forever 3D Idea PP-200
  33,48€

  Όποιος αγόρασε αυτό το προϊόν, το συνδύασε με προϊόντα που βλέπετε στα αριστερά.πιο πάνω. Ο συνδυασμός αυτός είναι ο ιδανικότερος, σύμφωνα με τα στατιστικά μας.

  Σύνολο: 44.36€

  Αναλυτική Περιγραφή

  Γιατί να το αποκτήσεις


  Η τέχνη δεν χρειάζεται να είναι επίπεδη, αντ 'αυτού εκφράστε τον εαυτό σας με πλήρη τρισδιάστατα έργα τέχνης χρησιμοποιώντας το τρισδιάστατο στυλό εκτύπωσης. Δεν χρειάζεται να είστε καλλιτέχνης για να χρησιμοποιήσετε το 3D Print Pen, καθώς μόνο λίγη φαντασία θα κάνει πολύ για τη δημιουργία του επόμενου αριστουργήματός σας. Δημιουργήστε εκπληκτικά κομμάτια τρισδιάστατου έργου τέχνης που έχει μια δική του ζωή, με χρώμα και χαρακτήρα που εμπνέει περιέργεια και νέο σχεδιασμό. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τις βασικές δομές και τελικά να φτιάξετε το δρόμο σας μέχρι τα όμορφα περίπλοκα αντικείμενα που αντέχουν τη δοκιμασία του χρόνου.


  Το μόνο πράγμα που σας περιορίζει είναι η φαντασία σας. Το 3D Pen είναι ιδανικό για δημιουργική και φανταστική ψυχαγωγία για παιδιά και ενήλικες. 


  Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά: Χρώμα: Λευκό, Ισχύς εξόδου: 5 V, Βάρος: 45 g,r Νήμα: ABS/PLA 1,75 mm, Στο σετ περιλαμβάνονται: καλώδιο φόρτισης USB, νήματα (κόκκινο, πράσινο, μπλε), κατσαβίδι, στυλό, 3D Λαβή: Κεραμική, Ρύθμιση ταχύτητας εκτύπωσης: ναι.

  Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία και ταχύτητα


  Πάρτε τον έλεγχο και ρυθμίστε την ταχύτητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ρυθμίστε το πώς διαμορφώνεται η δημιουργία σας. Η θερμοκρασία μπορεί επίσης να ρυθμιστεί για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των χρωματιστών νημάτων που χρησιμοποιούνται για τις 3D δημιουργίες σας.

  Χαρακτηριστικό ασφαλείας σε περίπτωση αναμονής


  Όταν τελικά κάνετε ένα διάλειμμα από τις καταπληκτικές 3D δημιουργίες σας, η έξυπνη κατάσταση αναμονής του 3D PEN θα βρεθεί σε ασφαλή κατάσταση μετά από 5 λεπτά αδράνειας. Αυτό εξασφαλίζει ότι εσείς και το 3D Print Pen σας θα παραμένετε ασφαλείς και σε άριστη κατάσταση.

  ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ