ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ 211 800 1880

Headphones AKG N60nc - Μαύρο

Headphones AKG N60nc - Μαύρο

Τα βραβεβμένα με Grammy ακουστικά N60nc προσφέρουν κορυφαίο ήχο AKG, ενώ παράλληλα αξιοποιούν την καλύτερη ενεργητική ακύρωση θορύβου για να ελαχιστοποιήσουν τους ενοχλητικούς ήχους.

  • Μπαταρία: 30 ώρες
  • Υλικό: Αλουμίνιο
  • Μηχανισμός 3D-Axis

Κωδικός προϊόντος: 925281904219
Κατασκευαστής: AKG
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • 194,98€ 


Shipping Icon

Διαθεσιμότητα

Κατόπιν ΠαραγγελίαςShipping Icon

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης:

+30 211 800 1880

Ωράριο:
10:00 - 21:00  • Το είδαν 20 φορές σε
    24 ώρες
  • 1 πελάτης το αγόρασε αυτή την εβδομάδα

Αναλυτική Περιγραφή

Γιατί να το αποκτήσεις


Αυτό το νεότερο μέλος της γραμμής Flight-up θα αναθεωρήσει τον τρόπο με τον οποίο ακούτε μουσική. Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία διάρκειας 30 ωρών, τα Ν60nc θα αποδώσουν τέτοιο ήχο στα αυτιά σας που σίγουρα δεν έχετε ξανά ακούσει! Σε περίπτωση εξάντλησης της μπαταρίας, εξακολουθούν να λειτουργούν σε παθητική πλέον λειτουργία σαν κοινά ακουστικά.


Με υψηλή ποιότητα υλικού όπως το αλουμίνιο, τον αφρό μνήμης και το δέρμα, αυτή η απαράμιλλη εμπειρία ακρόασης έρχεται υπέροχα συσκευασμένη σε κομψά κατασκευασμένα ελαφριά ακουστικά που προσφέρουν τόσο θέαμα όσο και ακουστική απόλαυση.


Επιπλέον, αυτή η προσφορά ήχου εξαιρετικής ποιότητας έρχεται με πλήρεις λειτουργίες πρώτης κατηγορίας, όπως αποκλειστικό μηχανισμό δίπλωσης 3D-Axis, πλήρως εξοπλισμένο ταξιδιωτικό πακέτο, καλώδιο τηλεχειρισμού ενός κουμπιού με μικρόφωνο και καλώδιο φόρτισης USB.

AKG οι επαγγελματίες του ήχου


Μια σαφή παγκοσμίου επιπέδου ακουστική υπογραφή με ζεστή απόδοση μπάσου που θα οδηγήσει την μουσική απόλαυση και εκτίμηση σε νέα επίπεδα.

Υψηλών επιδόσεων τεχνολογία ακύρωσης θορύβου


Περιορίζει τους εξωτερικούς θορύβους ειδικά κατά την διάρκεια των ταξιδιών και δημιουργεί ένα τέλειο ηχητικό περιβάλλον όπου μπορείς απομονωθείς εσύ με την αγαπημένη σου μουσική.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ