Menu
Your Cart

Όροι χρήσης


Το mygad.gr, είναι το ηλ. κατάστημα της εταιρείας «ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ Η/Υ - ΚΙΝ. ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ» («εταιρεία» ή «mygad.gr» από εδώ και πέρα). Η έδρα της εταιρείας είναι στην Κορομηλιά Καστοριάς, στην Ελλάδα με ΑΦΜ 131378870 ΔΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Πριν την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας, θα θέλαμε να συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης και προϋποθέσεις για την ιστοσελίδα μας mygad.gr. Η όποια συναλλαγή πραγματοποιηθεί στο ηλ. κατάστημα mygad.gr προϋποθέτει την αποδοχή των παρακάτω όρων.


Οι όροι χρήσεις υπάρχουν για να προστατέψουν τόσο τους επισκέπτες όσο και την εταιρεία που διαχειρίζεται τον ιστότοπο mygad.gr


Πληροφορίες περιεχομένου


Το mygad.gr εκτιμά πως έχει παρουσιάσει πλήρως και έγκυρα όλες τις πληροφορίες των προϊόντων στο ηλ. κατάστημα. Ωστόσο, αν τυχόν παρατηρήσετε ορθογραφικά/τυπογραφικά ή άλλα λάθη στις πληροφορίες, θα παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.


Άδεια χρήσης


Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιοδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου και της οποιαδήποτε επικοινωνίας με την ιστοσελίδα mygad.gr και των υπηρεσιών, για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την άδεια των διαχειριστών.


Περιορισμός ευθύνης


Το mygad.gr, δεν φέρει καμία ευθύνη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, αν ο επισκέπτης υποστεί οποιαδήποτε μορφή ζημιάς κατά την περιήγηση στην ιστοσελίδα μας. Το περιεχόμενο παρέχεται ως έχει χωρίς καμία εγγύηση. Το mygad.gr, δεν δεσμεύεται για την αδιάκοπη λειτουργία ή χωρίς σφάλματα περιήγηση στην ιστοσελίδα.


Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας


Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας mygad.gr ανήκει εξολοκλήρου στην εταιρεία. Το περιεχόμενο περιλαμβάνει, λογότυπα, κείμενα, φωτογραφίες, σχέδια, βίντεο, και πολυμέσα, και είναι πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείες και προστατεύεται από τους σχετικούς νόμους και διατάξεις της Ελλάδος, αλλά και το Ευρωπαϊκου και διεθνούς δικαίου και συνθηκών. Τα λογότυπα των κατασκευαστών, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, του Opencart, είναι κατατεθειμένα σήματα και τα δικαιώματα αυτών ανήκουν στους οργανισμούς και εταιρείες που τα διαχειρίζονται.


Ακύρωση παραγγελίας


Αν για τον οποιοδήποτε λόγω επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, θα πρέπει να το πράξετε προτού γίνει η αποστολή της παραγγελίας σας. Αν η κατάσταση της παραγγελίας είναι υπό επεξεργασία, θα χρειαστεί να στείλετε email στο [email protected] και ένας συνεργάτης θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας. Οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν σχέση με το δικαίωμα υπαναχώρησης (βλ. παρακάτω).

Καθυστέρηση παραγγελίας


Καθυστερήσεις στις αποστολές μπορούν να υπάρξουν. Το mygad.gr, επεξεργάζεται όλες τις παραγγελίες μεταξύ 10:00 με 17:00. Ωστόσο, μπορούν να υπάρξουν καθυστερήσεις λόγου φόρτου εργασίας ή καθυστέρηση του προμηθευτή μας (σε περίπτωση παραγγελίας μη άμεσα διαθέσιμων προϊόντων). Σε κάθε σελίδα προϊόντος αναγράφεται οι κατάσταση διαθεσιμότητας. Θα βρείτε την πληροφορία ενδιάμεσα από τον κωδικό του προϊόντος και της τιμής αγοράς (ή προσφοράς).

Επεξήγηση καταστάσεων διαθεσιμότητας

Άμεσα διαθέσιμο. Βρίσκεται σε απόθεμα και αποστέλλεται συνήθως την ίδια ημέρα (για παραγγελίες πριν τις 17:00)

Κατόπιν παραγγελίας. Δεν υπάρχει σε απόθεμα, αλλά αναμένεται η παραλαβή νέου αποθέματος. Ωστόσο μπορείτε να το παραγγείλετε και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τον χρόνο παράδοσης που μπορεί να φτάσει έως και τις 30 ημερολογιακές ημέρες.

Εξαντλημένο: Το προϊόν αυτό δεν υπάρχει σε απόθεμα ούτε στους προμηθευτές μας. Σε περίπτωση παραγγελίας προϊόντος σε κατάσταση εξαντλημένου, διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας αφού προηγηθεί ενημέρωση και βεβαιωθούμε πως δεν μπορούμε να το προμηθευτούμε κατ εξαίρεση.


Δικαίωμα υπαναχώρησης


Σύμφωνα με το νόμο N.2251/1994, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών (όχι εργάσιμων) ημερών, από την στιγμή παραλαβής του προϊόντος. Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει να μας αποστείλετε εγγράφως ή δια μέσου τηλεφώνου ή ηλ. ταχυδρομείου, την επιθυμία για υπαναχώρηση. Για να είναι έγκυρο το δικαίωμα υπαναχώρησης, το προϊόν το οποίο θέλετε να επιστρέψετε, θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του εργοστασιακή κατάσταση (συμπεριλαμβάνει και την συσκευασία). Μόλις γίνει η παραλαβή του προϊόντος από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, θα πραγματοποιηθεί έλεγχος της συσκευασίας και αν διαπιστωθεί πως βρίσκεται στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση, τότε θα επιστραφεί το ποσό που λάβαμε από εσάς πλην τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας. Αυτό θα γίνει εντός 30 (ημερολογιακών) ημερών. Αν επιθυμείτε, μπορεί να πιστωθεί το ποσό στον λογαριασμός σας στο mygad.gr, για μελλοντικές αγορές.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς, εκτός αν το προϊόν που παραλάβατε ήταν ελαττωματικό ή δεν ήταν αυτό που παραγγείλατε. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν το ηλ. κατάστημα mygad.gr.


Αξιολόγηση προϊόντων - Περιεχόμενο υποβαλλόμενο από τα μέλη/επισκέπτες


Στο mygad.gr, υποβάλλονται κριτικές και σχόλια από εγγεγραμμένα μέλη στο ηλ. κατάστημα μας. Κάθε μέλος δέχεται και δηλώνει με την αποδοχή του παρόντος όρου, πως απαλλάσσει το mygad.gr από κάθε ευθύνη για την υποβολή περιεχομένου. Τα εγγεγραμμένα μέλη είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για το περιεχόμενο που υποβάλουν.