ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ 211 800 1880

Drone Parrot Disco FPV incl. Skycontroller + FPV-Glasses - Μαύρο / Άσπρο

Drone Parrot Disco FPV incl. Skycontroller + FPV-Glasses - Μαύρο / Άσπρο

Το νέο Parrot Disco Drone με αεροδυναμικό σχεδιασμό και σώμα από πολυπροπυλένιο για μεγάλες αντοχές πετάει σαν πραγματικό αεροπλάνο.

  • Ταχύτητα: 80 km/h
  • Εμβέλεια: 2 χιλιόμετρα

Κωδικός προϊόντος: padi.dr.wb
Κατασκευαστής: Parrot
Διαθεσιμότητα: Εξαντλήθηκε
  • 489,99€ 


Shipping Icon

ΕξαντλήθηκεWarranty Icon

1 Χρόνο Εγγύηση mygadShipping Icon

Τηλέφωνο εξυπηρέτησης:

+30 211 800 1880

Ωράριο:
10:00 - 21:00  • Το είδαν 28 φορές σε
    24 ώρες
  • 1 πελάτης το αγόρασε αυτή την εβδομάδα

Αναλυτική Περιγραφή

Γιατί να το αποκτήσεις


Το νέο Parrot Disco Drone με αεροδυναμικό σχεδιασμό και σώμα από πολυπροπυλένιο για μεγάλες αντοχές πετάει σαν πραγματικό αεροπλάνο. Κατάκτησε τους ουρανούς με τον αεροδυναμικό του σχεδιασμό, πέταξε για 45 συνεχόμενα λεπτά και χειρίσου το με ευκολία είτε έχεις ξαναπετάξει drone, είτε κάνεις το… παρθενικό σου ταξίδι! Το Parrot Skycontroller κάνει ακόμη ευκολότερη την πτήση, καθώς είναι ένα χειριστήριο φτιαγμένο για χειρισμό με δύο χέρια.


Μοχλοί και πλήκτρα συνδυάζονται για να σε βοηθήσουν στην πτήση του Parrot Disco, όπως και στον χειρισμό της κάμερας, εφόσον έχεις ενσωματώσει τα FPV Glasses, οπότε λειτουργεί ως τρόπος να βλέπεις ακριβώς ό,τι βλέπει το drone σου! Με ταχύτητες που αγγίζουν τα 80 km/h(!), και εμβέλεια έως 2 χιλιόμετρα (με το χειριστήριο Skycontroller 2) ετοιμάσου για μοναδικές κόντρες με τους κολλητούς σου!

Γίνε πιλότος!


Τα νέα γυαλιά Parrot CockpitGlasses έρχονται για να ανεβάσουν την εμπειρία οδήγησης ενός Drone σε άλλο επίπεδο! Δες Live ότι βλέπει το Drone σου, στοιχεία για την ταχύτητά σου, το ύψος, το ποσοστό της μπαταρίας σου και πολλά άλλα! Καλύπτοντας όλο το οπτικό σου πεδίο σε…βυθίζει σε μία άλλη πραγματικότητα, κάνοντας την οδήγηση του Disco πραγματικά συναρπαστική! Γίνε ο πιλότος του δικού σου Drone, σαν να βρίσκεσαι μέσα σε αυτό!

Μοναδικός Σχεδιασμός!


Αεροδυναμικός σχεδιασμός που παρουσιάζεται για πρώτη φορά από την Parrot! Με ένα ομολογουμένως καθηλωτικό design για τα δεδομένα των Drones που έχουμε συνηθίσει η Parrot μας δείχνει το επόμενο βήμα στον σχεδιαστικό τομέα των Drones. Το σώμα του αποτελείται από πολυπροπυλένιο για μεγάλες αντοχές ακόμη κι αν φυσάει! Έτσι ο σχεδιασμός αυτός σε συνδυασμό με τα δυνατά του τεχνικά χαρακτηριστικά το Disco Drone μπορεί να αγγίξει ταχύτητες μέχρι 80 km/h!

Video Παρουσίαση

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ