ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ 211 800 1880

Τρόποι Αποστολής

Shipping information header
Mygad shipping and handling

Συλλογή - Έλεγχος - Πακετάρισμα

Η διαδικασία αποστολής των προϊόντων ξεκινάει από τις κεντρικές αποθήκες του mygad και το τμήμα συσκευασίας και αποστολών.

Κατά το πακετάρισμα του κάθε δέματος, πραγματοποιείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος έτσι ώστε να διασφαλιστεί πως το προϊόν θα φτάσει στον τελικό καταναλωτή χωρίς πρόβλημα.

Τα δέματα αφού πακεταριστούν, παραδίδονται στην ACS Courier, στην DHL Express και στα ΕΛΤΑ, για αποστολές σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι την πόρτα του σπιτιού σας.

Mygad shipping costs

Κόστος Μεταφορικών

Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται βάσει όγκου του κάθε δέματος και ο πελάτης έχει την επιλογή της αποστολής με μιας από τις κορυφαίες συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών και courier.

Το ελάχιστο κόστος ανά εταιρεία, θα το βρείτε στον παρακάτω πίνακα

ACS 2,70€ μέχρι 2 κιλά
DHL Express 6,65€ μέχρι 1 κιλό
ACS για Κινητά Τηλέφωνα4,00€ μέχρι 2 κιλό
Mygad delivery time

Χρόνος Παράδοσης

Οι παραγγελίες εκτελούνται κατά το εργάσιμο οκτάωρο (10:00 - 17:00), εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Παραγγελίες τοποθετημένες εντός Σαββατοκύριακου ή αργιών, θα εκτελούνται την αμέσω επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Η παράδοση γίνεται συνήθως σε μια (1) εργάσιμη ημέρα κατ'ελάχιστο χρόνο για τα προϊόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα. Αν προκύψει οποιαδήποτε καθυστέρηση, το mygad θα σας ενημερώσει άμεσα για τον λόγο της καθυστέρησης.

Για αποστολές με οποιαδήποτε εταιρεία κούριερ/μεταφορών σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδςα (πχ. χωριά πάνω από 15χλμ από αστικά κέντρα ή και κάποια νησιά), ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος από 3 εργάσιμες ημέρες.

ACS 1-3 εργάσιμες | DHL 1-2 εργάσιμες
* Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.