Τρόποι Πληρωμής

Στο mygad.gr μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.
Η επιλογή του τρόπου πληρωμής γίνεται κατά το checkout στο καλάθι αγορών.

Η αντικαταβολή είναι η διαδικασία πληρωμής του τιμήματος κατά την παράδοση/παραλαβή από την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier στον δηλωθέντα τόπο παράδοσης.

Η χρέωση της αντικαταβολής επιβαρύνει τον πελάτη και το κόστος είναι
 3 με την ACS, 2.30€ με ΕΛΤΑ, και 1.50€ με ΕΛΤΑ αν η παραγγελία υπερβαίνει τα 50€. Η αντικαταβολή γίνεται δεκτή ως τρόπος πληρωμής για παραγγελίες με αξία μικρότερη των 500€. Δεν επιτρέπεται το άνοιγμα του δέματος χωρίς να εξοφληθεί πρώτα το τίμημα στην εταιρεία ταχυμεταφορών.

Για ποσά μεγαλύτερα των €900 διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την προκαταβολή μέρους του ποσού ως προϋπόθεση για την έναρξη εκτέλεσης της παραγγελίας (30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας).

Προσοχή! Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη αν επιλέξετε αποστολή με την DHL Express.

Η προκαταβολή είναι πιο πιθανό να ζητηθεί εκ μέρους μας στις περιπτώσεις που η παραγγελία σου περιλαμβάνει προϊόντα που απαιτούν παραγγελία από προμηθευτή μας.Κάνε την παραγγελία σου ηλεκτρονικά και εξόφλησε την με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αν επιλέξετε την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας, να προχωρήσετε σε κατάθεση του συνολικού ποσού αγοράς (αξία προϊόντων και κόστος μεταφορικών).

Οι καταθέσεις μπορεί να γίνουν σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:


ΤράπεζαIBAN
Τράπεζα Πειραιώς 

IBAN: GR87 0171 2400 0062 4014 1671 963

Όνομα δικαιούχου: Θεοδώρου Αθανάσιος Κυριάκος
Κάνε την παραγγελία σου ηλεκτρονικά μέσω PayPal.


Αν επιλέξετε το PayPal σαν τρόπο πληρωμής, δεν θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση στην αξία της παραγγελίας. Η επιβεβαίωση και εκτέλεση της παραγγελίας μπορεί να διαρκέσει 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.Μπορείς να πληρώσεις με πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Diners. Επιπλέον σου δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις χρεωστικές κάρτες και προπληρωμένες που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένη ελληνική ή αλλοδαπή τράπεζα και αποδέχεται η εταιρεία μας.

Η χρήση της πιστωτικής κάρτας σας γίνεται κατά το checkout στο κατάστημα μας, χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση. Η επιβεβαίωση και εκτέλεση της παραγγελίας θα γίνει την αμέσως επόμενη εργάσιμη, μετά από την εκκαθάριση της πληρωμής.
Το mygad.gr, δεν είναι υποχρεωμένο να εκτελέσει παραγγελία στην οποία μπορεί να έχει γίνει λάθος τιμολόγηση σε κάποιο προϊόν (πχ. 1€ αντί 10€)